Over Silver River

Bij Silver River is er genoeg keuze voor iedereen. Wij hebben een Japans/Chinese georiënteerde keuken. Met ons team zorgen wij ervoor dat u in de watten wordt gelegd. Samen met onze chefkoks hebben wij er voor elkaar gekregen om een hele uitgebreide menukaart samen te stellen. Bij ons kunt u terecht voor Japans All you can eat, Chinees a la carte, catering, afhaal of groepsuitjes. Ook is er de mogelijkheid om de heerlijke gerechten bij u thuis te laten bezorgen.

Wie zijn wij

Sinds 2020 tijdens de coronapiek hebben wij als echtpaar Lala en Chan met twee kleine kids, restaurant Silver-river overgenomen. Silver River is de dorpsrestaurant van Leusden waar sommige vaste klanten al meer dan 40 jaar naar toe komen voor loempia’s tot babi pangangs het kent een rijke historie met ups en downs.

Deze historie willen wij zo houden vandaar hebben wij de naam Silver River ook altijd behouden maar wel met ons eigen twist.

Chan heeft sinds hij 15 was al in de keuken gestaan als afwasser en gluurde altijd naar de hardwerkende koks hoe ze het bereiden. Uiteindelijk had hij de kans gekregen om het zelf te doen en is binnen een mum van tijd zelf chefkok geworden van de Chinese keuken. Maar dit niet zonder de eerste nodige vereisten zoals duizenden kilo’s babi pangangs hakken en duizenden kilo’s kipsate’s prikken.

Met de opkomst van de Japanse keukens had Chan ook de interesse gekregen in de Japanse kookkunsten en heeft in deze sector ook meer dan 10 jaar ervaring en weet hij als geen ander hoe de sushi rijst precies hoort te zijn. Maar dit is natuurlijk niet voldoende zonder een vrouw die op al de details let. Lala met ook meer dan 15 jaar ervaring in de horeca heeft altijd bij haar ouders gewerkt in een afhaalchinees. Wokken, koken en garneren kan ze ook als geen ander maar toch staat ze het liefst in de bediening om elke dag de beste service te bieden voor onze gasten. Door deze ervaringen te combineren en te implementeren is de overname tot Silver river ontstaan.